Binnen onze school hebben we ook een Dreumesclub!

Wat gezellig………!

Stichting Muzerij biedt u op dinsdagochtend de dreumesclub aan.

Inloop tussen 9:15 en 11:15 uur,  dinsdagochtend m.u.v. de schoolvakanties 

De dreumesclub is geen peuterspeelgroep, maar een open ochtend voor ouders/verzorgers met jonge kinderen (0-4 jaar), grootouders met kleinkinderen, gastouders met oppaskinderen. U kunt hier op een vrijblijvende manier elkaar ontmoeten en samen activiteiten ondernemen. Lijkt het u leuk om uw kindje samen met anderen te laten spelen als opstapje voor de peuterspeelgroep, bent u net in Rijen komen wonen en kent u nog weinig mensen met kinderen, past u op uw kleinkind en heeft u zin in een kopje koffie terwijl uw (klein)kind gezellig met andere kinderen speelt, heeft u behoefte aan een praatje met andere ouders? Kom eens binnen lopen om een kijkje te nemen. U bent van harte welkom.

De dreumesclub kan gezien worden als opstapje naar de peuterspeelgroep. Is uw kind nog te jong voor de peuterspeelzaal, maar wel al toe aan samen met andere kinderen spelen, dan is dit een mooie gelegenheid. Ook als uw peuter al naar de peuterspeelgroep gaat, maar ook samen met u als ouder nog een extra gezellige speelochtend wilt, kunt u bij ons terecht. De dreumesclub is er voor iedereen met kinderen van 0-4 jaar.

De ochtenden worden begeleid door 1 leidster van de peuterspeelgroep samen met 1 gastvrouw.

Kosten: Wij vragen een eigen bijdrage  van  

€ 2,00 per ochtend voor één volwassene en één kind. Voor elk volgend kind betaalt u € 0,50. Hiervoor kunt u gedurende deze ochtend koffie drinken met een koekje erbij en krijgen de kinderen ranja en een appeltje. Hiermee worden ook activiteiten bekostigd. 

De dreumesclub is gehuisvest in een lokaal van basisschool Burgemeester Van Mierlo, ingang Catsstraat 2 te Rijen. Mocht u telefonisch informatie willen opvragen, dan kunt u dit doen op telefoonnummer 06-20 29 91 57 ( 't Peuterbos) 

of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Meer info op de website van Stichting Muzerij - klik hier

 

KBS Burgemeester van Mierlo

Catsstraat 2
5121 HT Rijen
Tel. 0161 - 22 30 75
E-mail. info@bvmierlo.nl

Volg BVM op Social Media

 

  

Burg. van Mierloschool is onderdeel van
Stichting Nuwelijn - Gilze Rijen 

 

© 2023 KBS Burgemeester van Mierloschool - Rijen