Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /home/bvmierlo/domains/bvmierlo.nl/public_html/images/groep45-samenwerken

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/groep45-samenwerken

Welkom op onze website!

Met trots presenteren wij onze school: een Daltonschool die kinderen klaarmaakt om straks met een rugzak vol vaardigheden de maatschappij in te gaan. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich veilig, gehoord en gezien voelen. Dat zijn de voorwaarden om tot leren te komen en jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandig en sociaalvaardige persoon.

Met ons onderwijs, gebaseerd op de 5 Daltonpijlers, willen we ervoor zorgen dat onze leerlingen opgroeien tot zelfstandige en zelfverantwoordelijke mensen die sociaal emotioneel stevig in hun schoenen staan.

Onze site geeft u een inkijkje in onze werkwijze en de sfeer op onze school. Daarnaast is het een gids met veel praktische en actuele informatie.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een gesprek en een rondleiding.

Met vriendelijke groet,

Team BVM.

Bekijk in onderstaand filmpje wat onze school uw kind te bieden heeft:

Samenwerken

Samenwerken vinden we belangrijk op de BVM, dat oefenen we dan ook vaak. Vooral met het werken aan de weektaak.
{gallery}groep45-samenwerken{/gallery}

Contactformulier

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

 1. Vul uw naam in(*)
  Please type your full name.
 2. E-mail(*)
  Invalid email address.
 3. Onderwerp bericht(*)
  Invalid email address.
 4. Vul uw bericht in
  Invalid Input
 5.   

Nationaal Schoolontbijt.

Ook dit jaar hebben we, met de hele school gezamenlijk in de aula, genoten van een gezond en gezellig ontbijt.

Nationaal schoolontbijt

BVM op de jaarmarkt

Ook onze school was vertegenwoordigd op de jaarmarkt dit jaar. We hebben ballonnen en flyers uitgedeeld. Mocht u ons gemist hebben, neem gerust contact met ons op.

Allemaal geslaagd!

Er kwamen (zelfs na veel oefenen met papa's  en mama's) heel wat zenuwen bij kijken, maar iedereen heeft het heel goed gedaan. Dat de burgemeester onze groep op weg stuurde heeft misschien ook wel geholpen 😉

Koningsspelen

Met de hulp en inzet van een heleboel ouders en een beetje geluk met het weer hebben we heel gezellige Koningsspelen gehad.

Mooie nieuwe speelplaats.

Op de eerste dag van de vakantie zijn de werkzaamheden voor het nieuwe schoolplein begonnen. Dat moest natuurlijk gevierd worden!
 
 

Opening Kinderboekenweek

Vandaag hebben we genoten van de opening van de Kinderboekenweek. Veel kinderen kwamen gruwelijk eng verkleed op school. Daarna keken we een toneelstukje door enkele leerkrachten over spin Sebastiaan. Als afsluiting hebben we met zijn allen het liedje en dansje van Kinderen voor kinderen gedaan.

spannende voorleeswedstrijd

Na een ontzettend spannende voorleeswedstrijd met kandidaten uit zowel groep 7 als 8. Die ondanks de zenuwen allemaal super goed voorlazen. Kon er maar 1 als winnaar uit de bus komen. Onze....... Mandy!!!

Wij zijn ontzettend trots op alle kanjers die meededen en wensen Mandy heel veel succes bij de volgende ronde in de Boodschap.

     Burg. van Mierloschool is onderdeel van Stichting Nuwelijn - Gilze Rijen